Проректор ХДС взяв участь у конференції КДАіС

19 жовтня 2021 року з благословення Предстоятеля Української Православної Церкви Блаженнішого Митрополита Київського і всієї України Онуфрія відбулася ХІІІ Міжнародна науково-практична конференція «Духовна та світська освіта: історія взаємин – сучасність – перспективи», організована Київською духовною академією і семінарією та присвячена цьогоріч проблемам пастирського служіння в сучасному світі.

Робота конференції проходила на 8-ми секціях. Серед учасників форуму були представники духовних навчальних закладів Української Православної Церкви та Руської Православної Церкви, а також представники світських вищих навчальних закладів з України та з-за кордону.

З благословення Високопреосвященнійшого митрополита Харківського і Богодухівського Онуфрія, ректора Харківської духовної семінарії, у конференції взяв участь проректор з навчально-методичної роботи протоієрей Володимир Мутін. Отець Володимир виступив із доповіддю на тему «Первое соборное послание святого апостола Иоанна Богослова: проблема синтаксиса греческих времён в контексте библейского перевода» у Секції №2 «Біблеїстика та богослов’я: історичний досвід та сучасні виклики».

Кількість переглядів: 76

Comments are closed