Харківська духовна семінарія взяла участь у міжнародній конференції молодих вчених

1-го грудня 2023 р. з благословення Високопреосвященнішого Онуфрія, митрополита Харківського та Богодухівського, ректора ХДС, вихованці та викладач Харківської духовної семінарії взяли участь у 41-й Міжнародній краєзнавчій конференції молодих учених ««Краєзнавчі студії з глибини років і до сьогодення» (до 100-річчя створення Харківської комісії краєзнавства, яка проходила на базі Харківського національного університету імені В.Н. Каразіна.

Пленарне та секційні засідання конференції проходили в онлайн режимі.

Студенти Семінарії представили свої доповіді у секціях: “Релігійне краєзнавство у сучасному світі” та “Історія регіону крізь призму мистецтва”, де також були представлені роботи студентів ХНУ імені В. Н. Каразіна, ХНУМГ імені О. М. Бекетова, Української педагогічної академії та інших навчальних закладів.  За результатами роботи секцій були визначені найкращі доповіді. 

Також викладач Семінарії, аспірант кафедри українознавства, культурології та історії науки НТУ “ХПІ” В.М. Іванов виступив із доповіддю на секції “Релігійне краєзнавство у сучасному світі”.

Всім учасникам конференції будуть надані сертифікати.

Кількість переглядів: 61

Comments are closed